mandag den 12. oktober 2009

Lampeskaerme til Sovevaerelser


Hvordan man undgår at lave fejl, når du vælger lampeskærme til dit soveværelse og hvordan du vælger selv når du ikke ved, hvor du skal begynde.




Lampeskærme kommer i mange former, farver og mønstre, og de er en fantastisk måde at forbedre dit soveværelse, forudsat at de er i overensstemmelse med stilen i dit værelse.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type værelse du håber at opnå, skal du starte med at tænke, at fordi et rum med forskellige stilarter kappes med hinanden for at få opmærksomhed aldrig kommer til at se godt ud.

For eksempel kan du have en moderne soveværelse, der har et minimalistisk tema med glatte vægge, vindue behandlinger og sengetøj og en enkel metallisk seng. Så kunne du tilføje nogle fantastiske lamper og nuancer i krom og glas, selv en moderne lysekrone, og det ville se en million dollars. Din lamper nuancer og belysning kan være omdrejningspunkt for det rum, i dette tilfælde især om natten.

På den anden side, kan du vælge en periode ser soveværelse med en udskåret træ seng og mere prangende gardiner med sengeforhæng i rige farver. Med et soveværelse gerne, at et par af høje lys typen bordlamper med små nuancer i plisseret silke kan se mere passende.

Så er der planteskole type nuancer som er designet og kun egnet til små kid's soveværelser eller skygger og lamper featuring fodboldhold, filmstjerner, tegneseriefigurer eller balletdansere velegnet til større børn med en særlig hobby eller favorite theme.

Faktisk er mange af os bedre til at designe soveværelser til vores børn, end vi er for os selv. Det skyldes, kid's lokaler egner sig fint til et tema mens vi er ofte bange for at vælge et bestemt udseende og ender med at vælge seng vi gerne med et blik, lampeskærme vi \ "har ikke noget imod \" med en anden og gardiner fra et tredjeland. Vi kan kaste et blik på vores farvevalg at sørge for alt \ "går sammen \", men vi er stadig ikke holder til en stil.

I den modsatte ende af spektret er dem, der beslutter, at alt skal komme fra en raseri og de vælger gardiner, sengetøj og lampeskærme, der har nøjagtig samme design. Det er for over toppen og kan gøre dit soveværelse se forceret. Eller vi vælger alt i almindelig hvid eller creme af frygt for \ "at få det forkert \".

Hvis du er på et tab for, hvordan at designe dit soveværelse, kan det være, at du skal bare tage en beslutning, at du vil tage dig tid til at udforme det i stedet lade ting, du ser i butikkerne og købe på stående fod bly dig ind i en mangel på design.

Måske har du bare brug for inspiration.

Hvis dit hjem ikke egner sig til en bestemt stil eller en anden, og dit soveværelse er helt konturløse, der kan være et problem. Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde at designe dit soveværelse og belysning, bruge lidt tid på at kigge gennem indretning blade og websider, så du kan udvælge de slags ser at du kan lide, indtil et bestemt udseende eller tema størknet i dit sind.

Du behøver ikke at følge de blade, eller de steder og købe alt, hvad de foreslår - det ville formentlig være uoverkommeligt dyre. Det er den generelle udseende, som du gerne, at du forsøger at finde. Og udelukker ikke at gennemse belysning kataloger og steder, enten fordi du ikke ville være den første person til at forelske sig i en særlig lampe skygge eller lys og opbygge et soveværelse omkring det!