tirsdag den 7. september 2010

Arizona udlaendingelovgivning; Seth Meyers; sene komikere; Goerge Orwell - 1984; to minutter had.

For alle sine svagheder, MSM / DNC stadig har evnen til at piske en talende punkt til døden, især på et spørgsmål som afgørende for den MSM / DNC som oversvømmelser vores grænser med illegale indvandrere.

I \ "debatten \" over Arizona's grænsebeskyttelse lov, MSM / DNC har opgivet ethvert påskud til rationelle argumenter og blot lovede at gentage \ "fascist / nazist / Hitler \" samtaleemne indtil amerikanerne er intimideret til at opgive enhver forsøg på at beskytte grænsen. Hitler ville have elsket at have sådan en femte kolonne, der opererer i lande, som han invaderede.

Et eksempel kommer fra SNL's Seth Meyers, der overfaldt den Arizona lov ved at spørge, \ "Jeg ved, at der er nogle mennesker i Arizona bekymret over, at Obama opfører sig som Hitler, men kan vi alle enige om, at der ikke er noget mere nazistisk end at sige, 'Vis mig dine papirer? '\ "

Virkelig? Intet mere nazistisk end at sige \ "vis mig dine papirer? \"

Hvad papirer?

Mener du dokumentation for en CPR-nummer, uden hvilken Amerikanerne kan ikke arbejde eller opnå kredit? Eller har du betyder selvangivelser, som din manglende filresultater i anklagemyndigheden? Eller mener du alle dokumentationen, der snart necessary for lovgivning lovlydige amerikanere at overholde med Obamacare, herunder proof af participation i (and payment into) Obamas socialiseret forsikring pool? Eller mener du den nye nationale ID foreslået af Demokraterne, som skal indeholde biometriske oplysninger om hver lovlydige arbejdstager i USA. Eller mener du alle de \ "papirer \" i FBI filer, som Clinton Hvide Hus uretmæssigt er opnået, og brugt mod politiske modstandere i 1990's? Eller mener du de forskellige registreringer og tilladelser, at regeringen har brugt i årtier til \ "Control \" kanoner og (kun lovlydige) pistol ejere?

Selvfølgelig Seth Meyers og de øvrige late night \ "komikere \" ikke betyder disse papirer. Han betyder kun de papirer, som ville beskytte vores grænser og liv og lommer af lovlydige amerikanere.

Velfærdsstaten har slået \ "vis mig dine papirer \" i standard-politik lige siden New Deal. Velfærdsstaten propagandamaskine kendt som \ "late night komikere \" har givet udtryk for nogen indvendinger. Ja, for det forgangne år, og halvdelen har de endda glemt, at en mand ved navn \ "Hitler \" nogensinde har eksisteret. Det er blevet \ "hate speech \" selv at drage sammenligninger mellem Obama's statist politikker og den fejlslagne totalitære regimer fra fortiden.

Men nu, at en stat kræver grundlæggende \ "papirer \" for at beskytte sine borgere mod udlændinge, der ville overvælde den meget velfærdssystemer skabt af venstre, sent om aftenen propagandisterne pludselig genopdage Hitler.

Selve begrebet komikere blive nummer et våben i hænderne på en statist regime er foruroligende. Vi får at vide, at hvis vi er imod Obamas politik om øget statslig kontrol og øget statsvælde, vil vi være udpeget til karakter mordet.

Sent natten komikere og deres kystnære publikum er en pendant til \ "To Minutters Had \" fra George Orwell's 1984. Store menneskemængder er samlet. Fjenderne er identificeret. I stedet for vrede, er det publikum opfordres til at grine ved denne aftens fjende af staten, uanset hvor uinspireret den vittighed. Langsomt, men sikkert, at seerne derhjemme lære at tie af frygt for lo selv.

Som ratings for om aftenen nyheder tilbagegang, og som salgs-og reklameindtægter styrtdykke for alle større aviser, at velfærdsstaten har et våben til venstre - den sene nat komiker og hans lydige publikum.