lørdag den 18. april 2009

Hoejeffektive Green Bygninger



Fejl og Quarks siger "... De fleste mennesker er enige om, at et stort problem for vores planet i dag, er det stigende niveau af drivhusgasser i atmosfæren. Så økologi er nu blevet mainstream, med genvinding, brændstofeffektivitet og reduceret brug af plast alle del af vores dagligdag. Men et område, der stadig behov dramatisk forbedring er konstruktion og design af de bygninger, vi bor og arbejder i. Det er anslået, at fyrre procent af vores udledning af drivhusgasser i Nordamerika kommer fra vores hjem og kontorer. Så forskere og bygherrer er på udkig efter måder at »grønne op 'i vores hjem.

I eksisterende bygninger, det er ikke let. Dr. Danny Harvey, en geografi professor på University of Toronto, bor i et typisk Toronto hjem. Og han gør alt, hvad han kan, for at sænke sit hjem virkninger. Han er installeret triple-glaserede vinduer, en højeffektiv ovn, og en lys farve tag med henblik på at forbedre sit hjem effektivitet. Han er lukket alle de små revner han kan finde, og installeret ekstra isolering for at forhindre varmen siver ud. Alle sammen, han har reduceret sin indflydelse ved at omkring 25

Men de virkelig store ændringer er på vej til at komme med nye hjem byggeri. Mens mange boliger uden for byområder får større og større, Andy Thomson, et Toronto arkitekt med Bæredygtig Design, bevæger sig i den modsatte retning. Han er designe boliger, der er mindre end 300 kvadratmeter i størrelse. Baseret på påhængskøretøjet hjem, han bruger den seneste i materialer og design til at skabe familie boliger, der producerer deres egen elektricitet, og er så effektiv, kan de være helt opvarmes og nedkøles ved hjælp af grill tanke af propan.

Men ikke alle vil være villig til at bevæge sig ind i sådan en lille bopæl. Stedet, kan det tage udviklingen af nye materialer til forbedring hjem byggeri. En af disse er et træprodukt udviklet af Michael Sykes, skaberen af den Enertia hjem.

Han opdagede, at resinets i fyrretræskronen crystallizes ved stuetemperatur, og det er at udnytte denne i forbindelse med oprettelse af boliger, der ikke kræver en ovn til varme. I stedet er traevaegge absorbere varme fra solen i løbet af dagen, og slip den på night.A stor forandring, der skal ske, hvis vi vil skabe grønne samfund, er at ændre den faktiske udformning af vores levende miljøer. Både hjem selv, og makeup af de samfund, vi lever i. Amanda Mitchell, fra University of British Columbia, er en del af et team, der arbejder sammen med udviklere til at komme med miljøvenlige EF-design ... "

Foto høflighed af fejl og Quarks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar