lørdag den 12. december 2009

Amazon Kunder kan nu faa et placebo Cloud

Det ville være den nye Virtual Private Cloud (VPC) ved Amazon.

Jeg er en stor fortaler for den offentlige sky, men jeg er en større fortaler for at give, hvad kunderne virkelig vil. Amazon havde modstået tilbyde en privat sky, men de endelig gav efter og tilbød en privat sky eller i det mindste det er, hvad de gerne vil have kunderne til at tro. De bloggere er allerede spørgsmålstegn ved, om VPC er en sand privat sky. Uanset argumenterne om VPC virkelig er en "virtuel" private sky eller en "næsten \" private sky, tror jeg, denne placebo sky kan hjælpe kunderne overvinde cloud computing vedtagelse barrierer:

Sikkerhed: Det placebo sky vil lette den formodede risiko for vedtagelsen af cloud computing. Risikoopfattelsen er baseret på kundernes tidligere erfaringer. De kunder tror, at alt, hvad de kan oprette forbindelse vha. VPN skal være sikkert, selv om de er tunneling i et sæt af fælles ressourcer. Kunderne vil få et miljø, hvad de mener er trygt og sikkert at installere og forbruge ansøgningerne.

Ejerskab: Den VPC ikke lade kunderne selv de computing, men stadig giver en følelse af ejerskab. Hvis Amazons markedsføring motor gør et godt job kunderne ville være mindre tilbageholdende over den manglende ejerskab.

Virtualization: Kunderne er ikke nødvendigvis klar over de reelle forskelle mellem virtualisering og de sky, og de nødvendigvis er ligeglade, så længe deres forretningsmæssige mål realiseres. Den VPC vil gøre det muligt for kunderne at arbejde med den eksisterende teknologi stakken, at de allerede forstår, såsom VPN og netværk-virtualisering. Den VPC vil også give partnerne til at hjælpe kunderne bygge broen fra deres on-premise systemer til sky til at skabe en hybrid virtualisering miljø, der strækker sig på tværs af forskellige ressourcer.

Selv om jeg personligt favor de offentlige sky Jeg ønsker at se kunder køber ind i cloud computing og senere tage en beslutning om de skal flytte til det offentlige sky for at udnytte den sky i ordets egentlige betydning.