fredag den 29. maj 2009

Mourinho udvider Inter Milan deal

Inter Milan boss José Mourinho har underskrevet en ny aftale, der vil holde ham på San Siro indtil juni 2012.

Den 46-årige, der vandt Serie A i hans første sæson i italiensk fodbold, er aftalt en treårig håndtere, når han første gang kom med i klubben i juni 2008.

Mourinho havde sagt var der en "0,01%" chance for ham at forlade klubben efter rapporter forbinder ham med Real Madrid.

Men hans beslutning om at underskrive en ny aftale synes at have afsluttet en chance for ham at slutte sig til den spanske giganter.

I en erklæring på klubbens 's hjemmeside, Inter Milan sagde tidligere Chelsea boss havde udtrykt et ønske om at "fortsætte projektet", der allerede var blevet påbegyndt.

606: DEBAT
Giv din reaktion på deal

"Det er et tegn på tilknytning til klubben og en ånd altid kan vinde," tilføjede redegørelsen.

Den portugisiske sagde lørdag, at "små ting" var nødvendige for at gøre ham ophold på San Siro, med antydning af et ønske om at styrke sit hold efter en tidlig exit fra Champions League denne sæson.

Inter har vundet Serie A for de sidste fire sæsoner, men har kæmpet for at gøre en forskel i Europa med nederlag ved Manchester United i den første knockout fase i marts mærkning deres seneste fiasko.

Men Mourinho 's registrering af succes på det øverste niveau - at vinde ligaen i Italien, Portugal og England, såvel som Champions League - betyder, at han er ofte sammen med andre klubber.

I februar, sagde han, han gerne vil vende tilbage til Premier League med Chelsea på et eller andet tidspunkt i fremtiden, mens han er et af de navne nævnt som en mulig efterfølger til Sir Alex Ferguson på Manchester United i fremtiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar